REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

dušené

Citronová kuřecí směs se sezamem

Marinované kuřecí maso opečené na oleji a podušené doměkka s mrkví, pórkem, kukuřicí a sezamovými semínky.

Čínská pánev s ředkvičkami

Opečené kousky kuřecího masa s podušenými ředkvičkami, paprikou a dalšími ingrediencemi.

Dušené kuřecí závitky

Závitky plněné směsí ze špenátu, rýže, šunky a dalších ingrediencí, podušené doměkka.

Extra rychlá svíčková pro začátečníky od Ládi Hrušky

Další z rychlých a jednoduchých receptů podle reportéra TV Nova Ládi Hrušky.

Farmářova kapsa

Plátky masa plněné sýrem, šunkou a meruňkami, podušené doměkka.

Francouzské krůtí roládičky s houbami

Malé rolády naplněné na cibulce podušenými žampiony, orestované a potom podušené doměkka.

Guláš z kachny

Naporcovaná kachna, podušená na cibulovém základě.

Guláš z kuřete

Na cibulce orestované kousky kuřete, papriky a rajčat, podušené ve vývaru.

Hořící guláš Attila

Guláš z kuřecího masa, servírovaný zapálený.

Husí prsa na zázvoru II.

Na sádle, cibuli a česneku opečené husí prsa, podušené ve vývaru z husích drůbků.

Husí prsa se žampiony

Maso z husy opečené na sádle spolu s cibulí a slaninou, podušené podlité vodou nebo vývarem, servírované s opečenými plátky žampionů.

Indické kuře na kari

Odleželé kousky kuřecích řízků zprudka opečené, pak podušené, ochucené kari pastou, bambusovými výhonky, kokosovým mlékem a dalšími ingrediencemi, nakonec promíchané s rýžovými těstovinami.

Kachna na zázvoru

Kachní maso nakrájené na větší kousky a podušené na víně doměkka s cibulí, pórkem, zázvorem, řapíkatým celerem a kedlubnou.

Kachna na zázvoru II.

Na česneko-cibulovém základě dochuceném zázvorem a dalším kořením zprudka opečené porce kachny, podlité vodou, podušené doměkka, ke konci šťáva dochucená rozvařeným kokosem a citronovou šťávou.

Kachní guláš

Guláš z kousků kachních prsou, kysaného zelí, rajčatového protlaku, vína a dalších ingrediencí.

Kachní guláš II.

Opečené kousky masa dušené na cibulovém základě s kysaným zelím a vínem doměkka.

Kachní guláš se zelím

Kachní maso podušené na cibulovém základě spolu s kysaným zelím, bílým vínem a dalšími ingrediencemi doměkka.

Kachní maso se zelím

Kachní maso podušené na cibulovém základě se zelím, bílým vínem a dalšími ingrediencemi.

Kachní prsa na hruškách

Kuřecí prsíčka podlitá portským vínem, podušená doměkka na slanině spolu s kousky hrušek, oříšky, medem a nadrobno nasekanou mátou.

Kachní prsa s hlívou a celerem

Plátky kachního masa podušené na cibulovém základě s hlívou a dalšími ingrediencemi, servírované s nudličkami opečeného celeru.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy