REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

dušené

Citronová kuřecí směs se sezamem

Marinované kuřecí maso opečené na oleji a podušené doměkka s mrkví, pórkem, kukuřicí a sezamovými semínky.

Čínská pánev s ředkvičkami

Opečené kousky kuřecího masa s podušenými ředkvičkami, paprikou a dalšími ingrediencemi.

Dušené kuřecí závitky

Závitky plněné směsí ze špenátu, rýže, šunky a dalších ingrediencí, podušené doměkka.

Extra rychlá svíčková pro začátečníky od Ládi Hrušky

Další z rychlých a jednoduchých receptů podle reportéra TV Nova Ládi Hrušky.

Farmářova kapsa

Plátky masa plněné sýrem, šunkou a meruňkami, podušené doměkka.

Francouzské krůtí roládičky s houbami

Malé rolády naplněné na cibulce podušenými žampiony, orestované a potom podušené doměkka.

Guláš z kachny

Naporcovaná kachna, podušená na cibulovém základě.

Guláš z krůtího masa

Poměrně rychle připravený guláš z orestovaných proužků krůtího masa, cibule, spařených, oloupaných rajčat, sterilovaného hrášku, vývaru z kostí… Krůtí guláš můžeme podávat s rýží, těstovinami, nebo chlebem, či jiným vhodným pečivem.

Guláš z kuřete

Na cibulce orestované kousky kuřete, papriky a rajčat, podušené ve vývaru.

Hořící guláš Attila

Guláš z kuřecího masa, servírovaný zapálený.

Husí prsa na zázvoru II.

Na sádle, cibuli a česneku opečené husí prsa, podušené ve vývaru z husích drůbků.

Husí prsa se žampiony

Maso z husy opečené na sádle spolu s cibulí a slaninou, podušené podlité vodou nebo vývarem, servírované s opečenými plátky žampionů.

Indické kuře na kari

Odleželé kousky kuřecích řízků zprudka opečené, pak podušené, ochucené kari pastou, bambusovými výhonky, kokosovým mlékem a dalšími ingrediencemi, nakonec promíchané s rýžovými těstovinami.

Kachna na zázvoru

Kachní maso nakrájené na větší kousky a podušené na víně doměkka s cibulí, pórkem, zázvorem, řapíkatým celerem a kedlubnou.

Kachna na zázvoru II.

Na česneko-cibulovém základě dochuceném zázvorem a dalším kořením zprudka opečené porce kachny, podlité vodou, podušené doměkka, ke konci šťáva dochucená rozvařeným kokosem a citronovou šťávou.

Kachní guláš

Guláš z kousků kachních prsou, kysaného zelí, rajčatového protlaku, vína a dalších ingrediencí.

Kachní guláš II.

Opečené kousky masa dušené na cibulovém základě s kysaným zelím a vínem doměkka.

Kachní guláš se zelím

Kachní maso podušené na cibulovém základě spolu s kysaným zelím, bílým vínem a dalšími ingrediencemi doměkka.

Kachní maso se zelím

Kachní maso podušené na cibulovém základě se zelím, bílým vínem a dalšími ingrediencemi.

Kachní prsa na hruškách

Kuřecí prsíčka podlitá portským vínem, podušená doměkka na slanině spolu s kousky hrušek, oříšky, medem a nadrobno nasekanou mátou.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.