dušené
Citronová kuřecí směs se sezamem
Marinované kuřecí maso opečené na oleji a podušené doměkka s mrkví, pórkem, kukuřicí a sezamovými semínky.
Čínská pánev s ředkvičkami
Opečené kousky kuřecího masa s podušenými ředkvičkami, paprikou a dalšími ingrediencemi.
Dušené kuřecí závitky
Závitky plněné směsí ze špenátu, rýže, šunky a dalších ingrediencí, podušené doměkka.
Extra rychlá svíčková pro začátečníky od Ládi Hrušky
Další z rychlých a jednoduchých receptů podle reportéra TV Nova Ládi Hrušky.
Farmářova kapsa
Plátky masa plněné sýrem, šunkou a meruňkami, podušené doměkka.
Francouzské krůtí roládičky s houbami
Malé rolády naplněné na cibulce podušenými žampiony, orestované a potom podušené doměkka.
Guláš z kachny
Naporcovaná kachna, podušená na cibulovém základě.
Guláš z kuřete
Na cibulce orestované kousky kuřete, papriky a rajčat, podušené ve vývaru.
Hořící guláš Attila
Guláš z kuřecího masa, servírovaný zapálený.
Husí prsa na zázvoru II.
Na sádle, cibuli a česneku opečené husí prsa, podušené ve vývaru z husích drůbků.
Husí prsa se žampiony
Maso z husy opečené na sádle spolu s cibulí a slaninou, podušené podlité vodou nebo vývarem, servírované s opečenými plátky žampionů.
Indické kuře na kari
Odleželé kousky kuřecích řízků zprudka opečené, pak podušené, ochucené kari pastou, bambusovými výhonky, kokosovým mlékem a dalšími ingrediencemi, nakonec promíchané s rýžovými těstovinami.
Kachna na zázvoru
Kachní maso nakrájené na větší kousky a podušené na víně doměkka s cibulí, pórkem, zázvorem, řapíkatým celerem a kedlubnou.
Kachna na zázvoru II.
Na česneko-cibulovém základě dochuceném zázvorem a dalším kořením zprudka opečené porce kachny, podlité vodou, podušené doměkka, ke konci šťáva dochucená rozvařeným kokosem a citronovou šťávou.
Kachní guláš
Guláš z kousků kachních prsou, kysaného zelí, rajčatového protlaku, vína a dalších ingrediencí.
Kachní guláš II.
Opečené kousky masa dušené na cibulovém základě s kysaným zelím a vínem doměkka.
Kachní guláš se zelím
Kachní maso podušené na cibulovém základě spolu s kysaným zelím, bílým vínem a dalšími ingrediencemi doměkka.
Kachní maso se zelím
Kachní maso podušené na cibulovém základě se zelím, bílým vínem a dalšími ingrediencemi.
Kachní prsa na hruškách
Kuřecí prsíčka podlitá portským vínem, podušená doměkka na slanině spolu s kousky hrušek, oříšky, medem a nadrobno nasekanou mátou.
Kachní prsa s hlívou a celerem
Plátky kachního masa podušené na cibulovém základě s hlívou a dalšími ingrediencemi, servírované s nudličkami opečeného celeru.
reklama