REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

restované, opečené na oleji

Anglická telecí játra

Plátky telecích jater opečených na oleji spolu se slaninou.

Anglická vepřová játra

Naklepaná vepřová játra obalená ve směsi mouky a pepře, zprudka opečené na rozpuštěném sádle, servírovaná přelitá vypečenou šťávou a s tatarkou.

Balkánská játra

Restovaná játra s cibulí, paprikou a rajčaty.

Flambované telecí ledvinky

Orestované ledvinky, flambované, zalité smetanovohořčičnou omáčkou z výpeku.

Flambované telecí ledvinky II.

Orestované kousky ledvinek, zalité brandy.

Hovězí játra na slanině II.

Rychlá minutka. Proužky hovězích jater zprudka opečené na pánvi spolu se slaninou, cibulí a paprikou, dochucené pepřem, mletou paprikou, petrželkou a solí.

Hovězí játra s anglickou slaninou a cibulí

Rychlá minutka z plátků opečených hovězích jater ozdobených orestovanou slaninou a cibulkou.

Hovězí játra s bylinkami

Hovězí játra nakrájená na plátky, obalená v hladké mouce smíchané s mletou sladkou paprikou, opečená na oleji, servírovaná se šťávou připravenou z osmahnuté cibulky s česnekem, tymiánu, vegety, soli a nasekané petrželky.

Hovězí játra s meruňkami

Na rozpáleném oleji osmahlá hovězí játra, servírovaná spolu s opečenou cibulí, kostičkami slaniny a prohřátými kompotovanými meruňkami.

Husí játra marinovaná

Naložené kousky husích jater, zprudka orestované na oleji.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy