REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Játrová jehla

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na špejli střídavě napíchnutá játra, šunka, žampiony a jablka, špízy opečené v pánvi na oleji.


Ingredience:
600 gkuřecích jater
250 gmalých žampionů
150 gšunky
2 lžíceoleje
2 ksjablek
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Kuřecí játra očistíme, opláchneme, osušíme a nakrájíme na větší kousky
2. Kolečka nakrájené šunky nakrájíme na čtvrtky, očištěné žampiony opláchneme a necháme okapat a neoloupaná jablka nakrájíme na menší plátky o šířce 0,5 cm
3. Na špejli střídavě napichujeme játra, šunku, žampiony a jablka
4. Osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji zvolna ze všech stran opečeme.

Doporučení:

Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem nebo nasucho opečenými toasty bílého chleba.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy