REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Anglická telecí játra

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky telecích jater opečených na oleji spolu se slaninou.


Ingredience:
500 gtelecích jater
100 gslaniny
sůl
olej
petrželka na zdobení

Postup:

1. Telecí játra odblaníme, opláchneme a nakrájíme na řezy (2 kusy na porci), na okrajích mírně nařízneme a paličkou naklepeme
2. Na pánvičce rozehřejeme olej a plátky jater opečeme po obou stranách společně s plátky slaniny
3. Opečená játra osolíme, ozdobíme opečenou slaninou a drobně nasekanou petrželkou.

Doporučení:

Vhodné přílohy: Dušená rýže nebo vařené brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy