REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Anglická vepřová játra

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Naklepaná vepřová játra obalená ve směsi mouky a pepře, zprudka opečené na rozpuštěném sádle, servírovaná přelitá vypečenou šťávou a s tatarkou.


Ingredience:
Rozpis na cca 5 pocí:
750 gvepřových jater
1-2 lžícevepřového sádla
hladká mouka
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Očištěná játra opláchneme a nakrájíme na plátky
2. Játra mírně naklepeme a obalíme ve směsi hladké mouky a pepře
3. Obalené plátky zprudka opečeme z obou stran na rozehřátém sádle
4. Opečená játra osolíme, přelijeme vypečenou šťávou a podáváme s tatarskou omáčkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy