dušené
Býčí žlázy na víně
Býčí žlázy nakrájené na kostičky, podušené na cibulce, ochucené sladkou paprikou a kari, podlité bílým vínem.
Drůbkový guláš
Guláš z kuřecích drůbků, hub, jater, cibule, česneku a koření.
Drůbky na paprice
Variace na „Kuře na paprice“, tentokrát místo masa z kuřete použijeme kuřecí drůbky (srdce, žaludek, játra).
Dušená kuřecí játra
Rychlá minutka z kuřecích jater opečených a pak podušených na cibulovém základě.
Dušená kuřecí játra II.
Opečená kuřecí játra podušená s lečem, kečupem, česnekem a pivem.
Dušená vepřová játra na slanině
Játrové nudličky dušené s cibulí nakrájenou na kostičky a proužky slaniny. Nakonec zahuštěné sladkou smetanou.
Dušené hovězí srdce s hráškem a mrkví
Na sádle na cibulce podušené kousky hovězího srdce, podlité vodou, ochucené kostkou bujónu a dalšími ingrediencemi.
Dušené ledvinky
Vepřové ledvinky máčené, spařené, opečené na cibulce a slanině, nakonec zalité vodou a podušené doměkka.
Dušené telecí srdce
Orestované plátky srdce, podušené a podávané se zeleninou.
Dušené vepřové ledvinky
V mléce přes noc máčené ledvinky, podušené v tlakovém hrnci na slanině a cibulce.
Guláš z býčích žláz
Býčí koule, správně býčí žlázy nakrájené na kostičky, podušené doměkka na cibulce a slanině, servírované v husté omáčce zahuštěné jíškou.
Guláš z hovězího či vepřového srdce
Guláš uvařený z půlky hovězího nebo celého vepřového srdce.
Guláš z hovězího nebo vepřového srdce
Guláš připravený z půlky hovězího nebo celého vepřového srdce.
Guláš z hovězího srdce
Guláš připravený z hovězího srdce, sádla, česneku, cibule, rajského protlaku, vody a koření.
Guláš z husích žaludků
Na cibulovém základě podušené husí žaludky.
Hovězí játra na slanině
Zprudka opečené plátky hovězích jater podušené v omáčce s vložkou slaniny.
Hovězí ledvinky na cibulce
Ledvinky podušené na cibulce, servírované s omáčkou s vložkou rozškvařené slaniny.
Hovězí srdce na slanině
Hovězí srdce podušené na cibulce, servírované s omáčkou s vložkou rozškvařené slaniny.
Hovězí srdce na slanině v okurkové omáčce
Hovězí srdce podušené v tlakovém hrnci, servírované v hnědé kořeněné omáčce zahuštěné zátřepkou, s vložkou kyselých okurek.
Hovězí srdce na smetaně
Srdce podušené na zeleninovém základě, servírované se smetanovou omáčkou.
- 1
- 2
- 3
- Následující
reklama