REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Dušená kuřecí játra II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečená kuřecí játra podušená s lečem, kečupem, česnekem a pivem.


Ingredience:
600 gdrůbežích jater
150 mlpiva
2 lžíceostřejšího kečupu nebo rajčatového protlaku
1 lžičkasójové omáčky
1 lžíceoleje (sádla)
3 ksstroužků česneku
1 konzervaleča
mletá sladká a pálivá paprika
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Očištěná kuřecí nebo krůtí jádra dobře omyjeme, necháme okapat a nakrájíme na větší kousky
2. Na rozehřátém oleji (sádle) osmahneme nakrájená játra, zaprášíme sladkou i pálivou paprikou, přidáme lečo pokrájené na menší kousky, ostřejší kečup nebo rajčatový protlak a oloupané utřené se solí stroužky česneku 3. Vše podlijeme pivem, sójovou omáčkou a dusíme do změknutí.

Doporučení:

Podáváme s opečenými bramborami nebo rýží.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy