REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Guláš z hovězího nebo vepřového srdce

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Guláš připravený z půlky hovězího nebo celého vepřového srdce.


Ingredience:
půlka hovězího nebo celé vepřové srdce
100 ganglické slaniny
1 ksvětší cibule
3 lžícenastrouhaného chleba
1 lžičkamleté sladké papriky
mletý pepř
majoránka
masox
sůl
voda

Postup:

1. Nadrobno nakrájenou anglickou slaninu rozškvaříme
2. Vložíme očištěné, odblaněné, na drobné kostky rozkrájené srdce, zasypeme je pokrájenou cibulí a opékáme za stálého míchání
3. Když se maso vydusí do tuku, zasypeme je paprikou a nastrouhaným chlebem, osmahneme a pak podlijeme potřebným množstvím vroucí vody
4. Přidáme pepř, masox a za občasného míchání dále dusíme doměkka
5. Nakonec guláš dochutíme majoránkou a solí.

Doporučení:

Jako přílohu servírujeme vařené brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy