REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

přílohy

Bramborová focaccia

Kynuté bramborové těsto upečené dozlatova spolu s olivami, šunkou, ementálem a dalšími ingrediencemi. Jedná se vlastně o chléb strukturou podobný pizze.

Bruschetta – italská topinka

Jde o plátky veky pokapané olivovým olejem, ochucené bylinkovou solí, upečené v troubě, servírované potřené česnekem. Podávají se jen tak, nebo různě obložené.

Ciabatta

Recept na dvě nohavice pravého italského bílého chleba.

Ciabatta se zelenými a černými olivami

Italský chléb upečený v domácích podmínkách.

Ciabatta z domácí pekárny

V domácí pekárně upečený italský chléb.

Italská jarní omáčka k těstovinám

Opečená, podušená zelenina servírovaná s těstovinami.

Italská peperonata

Zeleninová příloha z paprik, rajčat, cibule, česneku a koření. Skvělá příloha k masu, nebo vegetariánský pokrm.

Italský chléb

Domácí chléb ze slunné Itálie.

Italský chléb Focaccia

Klasický italský chléb připravený z placek kynutého těsta upečených v troubě dozlatova.

Italský velikonoční chléb

Domácí chléb servírovaný na Velikonoce v Itálii.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy