REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ciabatta z domácí pekárny

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V domácí pekárně upečený italský chléb.


Ingredience:
Na 1 bochník chleba:
500 ghladké mouky
350 mlvlažné vody
2 lžíceolivového oleje
2 lžičkysoli
1 lžičkasušeného droždí
1 lžičkacukru

Postup:

1. Do nádoby od pekárny nalijeme vodu, olej, přisypte mouku, do jednoho rohu dáme cukr, do druhého sůl a nakonec přidáme droždí
2. Pečeme na program Zákadní (Normal, Basic)
3. Po upečení chléb vytáhneme z nádoby a necháme v utěrce vychladnout.

Doporučení:

Po akustickém signálu můžete do ciabatty přidat nasekané olivy nebo nasekaná sušená rajčata.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy