REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vařené


Vejce plněná lososovou pěnou II.

Uvařená vajíčka plněná pěnou z uzeného lososa, másla, majonézy a dalších ingrediencí, zdobená řeřichou i kousky lososa.

Vejce plněná tuňákem

Půlky vajíček naplněné tuňákovou pomazánkou, servírované se zeleninou.

Vejce s kaviárem II.

Jedna z možností servírování kaviáru.

Vejce s lososem jako kanapky

Natvrdo uvařená vejce, oloupaná, přepůlená, ozdobená uzeným lososem a petrželkou.

Vejce s lososovou pěnou

Půlky natvrdo uvařených vajíček naplněné umixovaným lososem našlehaným s povoleným máslem a vaječnými žloutky.

Vejce s pažitkovou omáčkou

Vařená vajíčka s omáčkou ze strouhaných vajec, bílého jogurtu a nasekané pažitky, ochucenou citronovou šťávou, solí a pepřem. Lehký předkrm nebo večeře.

Vejce s pikantní zálivkou

Vařená vejce servírovaná přelitá zálivkou z ochucené majonézy spolu se sardelkami a pečivem.

Velikonoční plněné skořápky

Vydlabané vařené vejce utřené se šlehačkou, máslem a petrželkou.

Žampiónový koktejl

V mírně citrónem okyseléné vodě povařené plátky žampiónů, okapané smíchané s majonézou, kousky šunky, kořením a ušlehanou smetanou.

Žampionový salát III.

Na kousky pokrájené žampiony podušené v troše vody ochucené octem, solí, kořením a cibulí, dochucené citronovou šťávou, cukrem a kořením, servírované jako studený předkrm spolu s pečivem.

Žampióny v lasturách

Studený předkrm ze žampiónů, vajec, smetany … a dalších ingrediencí.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy