REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vejce s lososovou pěnou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Půlky natvrdo uvařených vajíček naplněné umixovaným lososem našlehaným s povoleným máslem a vaječnými žloutky.


Ingredience:
6 ksvajec
150 guzeného lososa
50 gmásla
citrón

Postup:

1. Vejce uvaříme natvrdo, pak je zchladíme pod tekoucí vodou a opatrně sloupneme, abychom je nepoškodili, podélně je rozkrojíme a žloutky vyjmeme
2. Uzeného lososa umeleme nebo přímo s máslem umixujeme a pak utřeme se žloutky na jemnou nádivku, kterou zakápneme citrónem (případně zředíme několika kapkami smetany)
3. Hmotu ozdobně nastříkáme do bílkových mističek.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy