vejce, s vejci
Česneková vejce pikantní
Vejce s cibulkou, česnekem a mletým zázvorem.
Ďábelská avokádová vejce se slaninou
Příznivý vliv na mužské libido má také všemi oblíbené avokádo. Připravte ho svému milému třeba v podobě ďábelských avokádových vajec se slaninou.
Kaviárová vejce ve tvaru lodiček
Kaviárová vejce podáváme jako předkrm při slavnostních příležitostech. Počítáme 1-2 vejce na osobu.
Křenová vejce
Studený předkrm z vajec, Lučiny, křenu a majonézy.
Muchomůrky s pařížským salátem
Studený předkrm z vajíček, rajčat a pařížského salátu.
Pikantní nakládaná vejce
Chutný studený předkrm z uvařených, naložených vajec.
Pikantní vejce
Vejce uvařená na tvrdo, oloupaná, pokrájená na půlky, servírovaná na listech salátu, přelitá křenovým jogurtem.
Plněná vejce II.
Na tvrdo uvařená vejce, přepůlená, vydlabaná, naplněná směsí ze žloutků, kysané smetany, taveného sýra a povoleného másla.
Plněná vejce nivou s kaviárem
Tyto luxusní vejce s kaviárem podáváme jako předkrm, 2 ks na osobu, nebo jako chuťovku při slavnostních příležitostech.
Plněná velikonoční vejce
Ano velikonoční hodování v Polsku se neobejde bez stolů bohatě obložených nejrůznějšími dobrůtkami, jako jsou plněná vejce, která jsou chutná a snadná na přípravu. Vybrat si můžete jak studenou, tak smaženou úpravu. Tady je recept na plněná vejce. Tento pokrm využijete jako předkrm nebo součást velikonočního rautu.
Pomlázková vejce plněná
Půlky vajec ozdobené lososí pěnou.
Studená pikantní vejce
Půlky uvařených bílků naplněné směsí ze žloutků, sardelek, kapari, hořčice a másla.
Vaječná tlačenka z formiček
Vaječná tlačenka je vždycky dobrý nápad jak na studený předkrm, tak ji lze podávat jako chutnou svačinku, spolu s čerstvým pečivem.
Vajíčkoví zajíčci
Velikonoční vajíčka zdobená jako zajíčci.
Vejce “Mimóza”
Na hlávkovém salátu pokladené půlky vajec plněné majonézovou směsí s kousky krevet.
Vejce na tvrdo
Jednoduchý recept? Tak jak to, že někdy mám žloutek v tekutém stavu, jindy mě vejce prasknou …?
Vejce plněná lososovou pěnou
Podáváme jako předkrm s pečivem, počítáme 4 kusy na osobu (2 vejce).
Vejce plněná lososovou pěnou II.
Uvařená vajíčka plněná pěnou z uzeného lososa, másla, majonézy a dalších ingrediencí, zdobená řeřichou i kousky lososa.
Vejce plněná tuňákem
Půlky vajíček naplněné tuňákovou pomazánkou, servírované se zeleninou.
Vejce s kaviárem II.
Jedna z možností servírování kaviáru.
- 1
- 2
- Následující
reklama