REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vejce plněná tuňákem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Půlky vajíček naplněné tuňákovou pomazánkou, servírované se zeleninou.


Ingredience:
6 ksvajec
4 ksrajčat
2 kspapriky
1 ksmalé konzervy tuňáka v oleji
1 kscitrónu
1/2 kscibule
30 gmásla
sůl

Postup:

1. Uvařená vejce rozkrojíme po délce na polovinu, žloutky vyjmeme, utřeme s máslem a jemně strouhanou cibulí
2. Přidáme nadrobno usekané maso z tuňáka poté vše zakapeme citrónem a podle chuti osolíme
3. Směsí naplníme bílkové misky, urovnáme je na plochu mísy a okolo dáme plátky rajčat, na proužky krájenou papriku a na čtvrtky krájený citrón.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy