vařené
Artyčoky se šunkou
Artyčoky plněné směsí z vajíček, majonézy a šunky pokrájené na malé kostičky.
Bramborový tatarák
Jedna z variant na chutný tatarský biftek z brambor, sardelek, nakládaných sušených rajčat, oivového oleje …
Bramborový tatarský biftek
Ochucený biftek z vařených brambor a dalších ingrediencí.
Candát v aspiku
Povařené vykostěné filety z candáta, obložené zeleninou a majonézou, zalité aspikem, servírované nakrájené na plátky jako studený předkrm.
Carpaccio z červené řepy a kozího sýra
Vařená řepa nakrájená na kolečka, marinovaná, ozdobená kolečky nebo natrhanými kousky kozího sýra.
Česneková vejce pikantní
Vejce s cibulkou, česnekem a mletým zázvorem.
Ďábelská avokádová vejce se slaninou
Příznivý vliv na mužské libido má také všemi oblíbené avokádo. Připravte ho svému milému třeba v podobě ďábelských avokádových vajec se slaninou.
Humrový salát
Uvařený kousek většího humra nebo konzerva humřího masa promíchaná s majonézou a dalšími přísadami.
Chřestový salát se šunkou, vejcem a rajčaty
Úhledně pokrájený uvařený chřest, přelitý ochucenou majonézou zjemněnou šlehačkou, ozdobený kornoutky šunky, dílky natvrdo uvařeného vejce a dílky rajčat.
Kapr nebo i jiná ryba v lososové marinádě
Studený předkrm z povařených porcí kapra, dobře odležených v lednici přelitých zředěnou a lososem a dalšími ingrediencemi dochucenou majonézou, servírované ozdobené proužky kapie a snítky zelené petrželky.
Kapr nebo jiná ryba s tatarskou omáčkou
Porce kapra nebo i jiné vhodné ryby uvařené ve vývaru po zelenině, v lednici dobře vychlazené, servírované přelité tatarskou omáčkou, ozdobené vějířky kyselé okurky, proužky kapie a snítky petrželky.
Kapr nebo jiná ryba v zeleninové marinádě
V kořeněném nálevu povařené porce kapra nebo jiné sladkovodní ryby, servírované dobře vychlazené, jako studený předkrm přelité ochucenou majonézou smíchanou se zeleninou z vývaru po rybě, hráškem …
Kapr ve smetanové marinádě
Porce kapra uvařené společně s kořením a zeleninou, poté vykostěné a vychladlé přelité ochucenou majonézou se šlehačkou, hráškem, cibulí a zeleninou z vývaru, servírované dobře vychlazené, ozdobené petrželkou a proužky sterilizované kapie.
Kaviárová vejce ve tvaru lodiček
Kaviárová vejce podáváme jako předkrm při slavnostních příležitostech. Počítáme 1-2 vejce na osobu.
Křenová vejce
Studený předkrm z vajec, Lučiny, křenu a majonézy.
Marinovaný pórek
Předvařený pórek marinovaný, servírovaný ozdobený vajíčky uvařenými na tvrdo a nakrájenými na kostičky, lístky nasekaného kerblíku.
Muchomůrky s pařížským salátem
Studený předkrm z vajíček, rajčat a pařížského salátu.
Ovesná kaše s ořechy a jablky
Vločky namočené do mléka, povařené a ochucené skořicí, javorovým sirupem. S kostičkami zeleného jablka a praženými ořechy.
Ovesná kaše z kokosového mléka s dračím ovocem
Připravte lehkou, ale přitom výživnou snídani až do postele pro svého miláčka. A nemusí to být jen na Valentýna!
Palačinky z řepy, ricotty a baby špenátu
Povařená, oloupaná a pak rozmixovaná červená řepa smíchaná s moukou, vejci a mlékem, hmota usmažená na pánvi na oleji ve tvaru palačinek. Palačinky obložené baby špenátem a potřené ricottou, zamotaná servírované nakrájené na půlky, nebo jednohubky.
- 1
- 2
- 3
- Následující
reklama