REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bramborový tatarský biftek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ochucený biftek z vařených brambor a dalších ingrediencí.


Ingredience:
400 gve slupce vařených brambor
4 ksčerstvých žloutků
1 ksvětší cibule
2 lžícerajského protlaku
1 lžícemajonézy
1 lžícejemného kečupu
1 lžícesójové omáčky
1 lžíceworcesterové omáčky
1 lžičkafeferonkové pasty
1 lžičkasoli
mletý pepř

Postup:

1. Brambory oloupeme a nastrouháme na jemno
2. Smícháme s oloupanou, na drobno nakrájenou cibulí, rajským protlakem, majonézou, kečupem, sójovou i worcesterovou omáčkou, feferonkovou pastou a podle chuti osolíme
3. Hmotu dáme na 30 minut uležet do chladničky a pak z ní vytvarujeme na talíře 4 tataráky s důlkem uprostřed
4. Těsně před podáváním každý důlek doplníme žloutkem a podáváme s topinkami s česnekem a dochutíme mletým pepřem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy