REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Muchomůrky s pařížským salátem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Studený předkrm z vajíček, rajčat a pařížského salátu.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
8 ksvajec
4 ksrajčat
4 kslistů salátu
300 gpařížského salátu
majonéza na zdobení
párátka

Postup:

1. Vejce uvaříme na tvrdo a po vychladnutí oloupeme
2. Omytá rajčata rozkrojíme na dvě stejné poloviny, dužinu vydlabeme
3. Na jednotlivé talíře položíme list hlávkového salátu a porci pařížanu
4. Uvařená vejce mírně zespodu seřízneme (aby nám dobře stála) a pomocí párátek připevníme kloboučky z rajčat
5. Houby usadíme vždy po dvou do kupiček pařížského salátu a jejich kloboučky ozdobíme tečkami majonézy.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy