REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

kompoty, zavařeniny

Angreštovo-rybízový kompot

Zavařovaný angrešt s červeným rybízem.

Angreštový kompot

Sterilovaný angrešt v nálevu z vody a cukru, bez chemických konzervantů.

Angreštový kompot II.

Kompot z tvrdších plodů angreštu zavařených v cukrovém roztoku.

Babiččin jablečný kompot se skořicí

Doma vyrobený kompot z oloupaných rozčtvrcených jablek, cukru, vody a citronové kůry, který voní po skořici a hřebíčku.

Borůvkový kompot

Sterilované borůvky v nálevu z cukru a vody zavařené bez chemických konzervantů.

Broskvový kompot

Zavařené broskve v cukrovém nálevu bez chemických konzervantů.

Broskvový kompot II.

Spařené oloupané broskve, zalité horkým cukrovým nálevem, sterilované.

Broskvový kompot III.

Zavařené broskve v cukerném nálevu.

Brusinkový kompot

Podušené brusinky, povařené v cukru, sterilované.

Brusinkový kompot II.

Podušené brusinky povařené v cukru se skořicí a hřebíčkem.

Červený rybíz á la brusinky

Povařený rybíz s vinným octem, želírovacím cukrem a krupicovým cukrem.

DIA jahodový kompot

Jahody zavařené spolu s umělým sladidlem.

Dřínkový kompot

Povařené dřínky sterilované v cukrovém roztoku.

Hruškový kompot

Jedna z variant na přípravu chutného kompotu z hrušek.

Hruškový kompot II.

Hrušky zavařené s badyánem a skořicí v cukerném nálevu.

Hruškový kompot s hroznovým vínem

Zavařované hrušky spolu s hroznovým vínem a cukerným roztokem.

Jablečno-hruškový kompot

Jablka spolu s hruškami zavařená s cukrem, rozinkami, skořicí, vodou a citronovou šťávou.

Jablečný kompot

Jednoduchý recept na zavařená jablka.

Jablečný kompot II.

Rychlý jablečný kompot určený k okamžité spotřebě.

Jablíčka jako okurky

Jablka zavařená v kořeněném nálevu, podobně jako okurky. Jsou vhodná jako příloha například k pečenému nebo grilovanému vepřovému masu.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy