REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jablečný kompot

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchý recept na zavařená jablka.


Ingredience:
jablka
1 lvody
250 gpískového cukru

Postup:

1. Jablka rozpůlíme, zbavíme jádřinců
2. Nakrájíme je na kousky a vložíme do čistých sklenic
3. Přidáme vroucí nálev z vody a cukru, sklenice zavíčkujeme a pevně utěsníme
4. Nakonec sklenice sterilujeme ve vodní lázni 25 minut při teplotě 100 °C.

Poznámka:

Více viz. škola vaření: Konzervování, sterilace, zavařování.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy