vařené, dušené, smažené
Agnolotti s máslem a šalvějí
Agnolotti (plněné těstoviny – taštičky) uvařené v mírně osolené vodě a promíchané s rozpuštěným máslem a šalvějí.
Andulčiny špagety
Také milujete dlouhé těstovinové provázky, které jsou rychle hotové a přitom báječné chutnají? Máme pro vás inspiraci na netradiční špagety uvařené a dochucené uzenou makrelou, pomerančem, kukuřicí a jogurtem nebo majonézou. Rozpis na 4 porce.
Asijské nudle s kuřecím masem
Vaječné čínské (vietnamské) těstoviny smíchané s orestovanou zeleninou a kuřecím masem.
Asijské nudle s kuřecím masem a zeleninou
Rýžové nudle opečené ve wok pánvi spolu s kousky kuřecího masa, zelí, chilli papričky a dalších ingrediencí.
Asijské nudle s kuřecím masem II.
Jedna z mnoha variant, jak servírovat asijské instantní nudle.
Bleskové boloňské penne
Vařené těstoviny smíchané s omáčkou z mletého masa, česneku, krájených rajčat, žampionů a dalších ingrediencí, servírované posypané lístky bazalky.
Boloňské špagety
Klasický recept na těstoviny s masovou směsí.
Boloňské špagety II.
Vařené těstoviny servírované s ochucenou masovou směsí.
Boloňské špagety III.
Známý italský pokrm podle receptu tradičního výrobce českých těstovin bratrů Zátků.
Celozrnná kolínka s játry a masem
Uvařená kolínka promíchaná s omáčkou s vložkou z mletého drůbežího masa a kuřecích jater.
Citronové těstoviny
Uvařené těstoviny promíchané s citronovo-parmazánovou omáčkou a nasekanou bazalkou.
Černé tagliatelle s krevetami
Podušené krevety s cibulí, česnekem, sušenými rajčaty a rajčaty z konzervy, promíchané s vařenými těstovinami.
Čínské nudle
Uvařené nudle promíchané s orestovanou zeleninou.
Farfale s brokolicí
Farfalle neboli těstovinoví motýlci uvaření do měkka, promíchaní s opečenou brokolicí a dalšími ingrediencemi.
Farfalle s paprikou a cibulí
Italské těstoviny farfalle, (motýlci, mašličky) uvařené ve vodě a promíchané s orestovanou zeleninou.
Farfalle s tuňákem, olivami a kapary
Uvařené těstoviny promíchané s olivovým olejem, česnekem, kapary, olivami a nasekanou petrželkou.
Fettuccine se špenátovým krémem a opečenými cherry rajčátky
S příchodem zbrusu nové zeleninové přísady do jídel – NATUR Podravka, přichází Podravka i s novým svěžím receptem, který nadchne všechny milovníky lehkého stravování. Fettuccine se špenátovým krémem a cherry rajčátky jsou ideálním obědem v horkých letních dnech. Recept byl pro Podravku sestaven skvělou Karolinou Kamberskou.
Fettucine s tuňákem
Uvařené těstoviny fettucine promíchané s orestovanými rajčaty a petrželovou natí.
Fusilli se špenátovou omáčkou
Uvařené těstoviny promíchané s ochucenou špenátovou omáčkou, opraženými piniovými oříšky a listy špenátu, posypané strouhaným parmazánem.
Chřest s těstovinami
Uvařené nudle promíchané s opečeným chřestem, tymiánem, třešňovými rajčaty, citronovou kůrou a šťávou, podávané posypané strouhaným parmazánem.
reklama