REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vařené, dušené, smažené

Agnolotti s máslem a šalvějí

Agnolotti (plněné těstoviny – taštičky) uvařené v mírně osolené vodě a promíchané s rozpuštěným máslem a šalvějí.

Andulčiny špagety

Také milujete dlouhé těstovinové provázky, které jsou rychle hotové a přitom báječné chutnají? Máme pro vás inspiraci na netradiční špagety uvařené a dochucené uzenou makrelou, pomerančem, kukuřicí a jogurtem nebo majonézou. Rozpis na 4 porce.

Asijské nudle s kuřecím masem

Vaječné čínské (vietnamské) těstoviny smíchané s orestovanou zeleninou a kuřecím masem.

Asijské nudle s kuřecím masem a zeleninou

Rýžové nudle opečené ve wok pánvi spolu s kousky kuřecího masa, zelí, chilli papričky a dalších ingrediencí.

Asijské nudle s kuřecím masem II.

Jedna z mnoha variant, jak servírovat asijské instantní nudle.

Bleskové boloňské penne

Vařené těstoviny smíchané s omáčkou z mletého masa, česneku, krájených rajčat, žampionů a dalších ingrediencí, servírované posypané lístky bazalky.

Boloňské špagety

Klasický recept na těstoviny s masovou směsí.

Boloňské špagety II.

Vařené těstoviny servírované s ochucenou masovou směsí.

Boloňské špagety III.

Známý italský pokrm podle receptu tradičního výrobce českých těstovin bratrů Zátků.

Celozrnná kolínka s játry a masem

Uvařená kolínka promíchaná s omáčkou s vložkou z mletého drůbežího masa a kuřecích jater.

Citronové těstoviny

Uvařené těstoviny promíchané s citronovo-parmazánovou omáčkou a nasekanou bazalkou.

Černé tagliatelle s krevetami

Podušené krevety s cibulí, česnekem, sušenými rajčaty a rajčaty z konzervy, promíchané s vařenými těstovinami.

Čínské nudle

Uvařené nudle promíchané s orestovanou zeleninou.

Farfale s brokolicí

Farfalle neboli těstovinoví motýlci uvaření do měkka, promíchaní s opečenou brokolicí a dalšími ingrediencemi.

Farfalle s paprikou a cibulí

Italské těstoviny farfalle, (motýlci, mašličky) uvařené ve vodě a promíchané s orestovanou zeleninou.

Farfalle s tuňákem, olivami a kapary

Uvařené těstoviny promíchané s olivovým olejem, česnekem, kapary, olivami a nasekanou petrželkou.

Fettuccine se špenátovým krémem a opečenými cherry rajčátky

S příchodem zbrusu nové zeleninové přísady do jídel – NATUR Podravka, přichází Podravka i s novým svěžím receptem, který nadchne všechny milovníky lehkého stravování. Fettuccine se špenátovým krémem a cherry rajčátky jsou ideálním obědem v horkých letních dnech. Recept byl pro Podravku sestaven skvělou Karolinou Kamberskou.

Fettucine s tuňákem

Uvařené těstoviny fettucine promíchané s orestovanými rajčaty a petrželovou natí.

Fusilli se špenátovou omáčkou

Uvařené těstoviny promíchané s ochucenou špenátovou omáčkou, opraženými piniovými oříšky a listy špenátu, posypané strouhaným parmazánem.

Chřest s těstovinami

Uvařené nudle promíchané s opečeným chřestem, tymiánem, třešňovými rajčaty, citronovou kůrou a šťávou, podávané posypané strouhaným parmazánem.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy