REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Andulčiny špagety

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Také milujete dlouhé těstovinové provázky, které jsou rychle hotové a přitom báječné chutnají? Máme pro vás inspiraci na netradiční špagety uvařené a dochucené uzenou makrelou, pomerančem, kukuřicí a jogurtem nebo majonézou. Rozpis na 4 porce.


Ingredience:
500 gZátkových špaget
1 kelímekjogurt bílý nebo majonéza
1 menší konzervakukuřice
1 ksuzené makrely
1 kspomeranče
voda
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Špagety vložíme do vařící osolené vody společně s jednou lžící oleje a vaříme 8-12 minut, pak je scedíme a necháme vychladnout
2. Do vychladlých špaget vmícháme postupně maso obrané z makrely, pomeranč nakrájený na kostičky a kukuřici, vše zahustíme bílým jogurtem nebo majonézou
3. Dle chuti osolíme, opepříme či jinak dochutíme.

Doporučení:

Článek k receptu: Klasika, která neomrzí, těstovinové fleky a české špagety.

Poznámka:

Recept i s fotografií od: Zátkovy těstoviny a mouka.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy