REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Černé tagliatelle s krevetami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Podušené krevety s cibulí, česnekem, sušenými rajčaty a rajčaty z konzervy, promíchané s vařenými těstovinami.


Ingredience:
500 gmražených krevet
400 gsépiových tagliatelle
2 lžíceolivového oleje
4 kssešených rajčat naložených v oleji
1 kskonzervy rajčat
1 ksstroužku česneku
1 kscibule
1/2 kssvazku koriandru (petrželky)
mletý pepř
voda
sůl

Postup:

1. Krevety necháme rozmrazit, oloupanou cibuli se stroužkem česneku nasekáme na drobno, koriandr opláchneme, necháme okapat a natrháme, sušená rajčata nakrájíme na jemno
2. Podle návodu uvaříme těstoviny v dostatečném množství osolené vody na skus
3. Rozmražené krevety osušíme, podusíme na rozehřátém oleji, přidáme sušená rajčata, cibuli, česnek a vše 5 minut podusíme, nakonec vmícháme konzervovaná rajčata, osolíme, opepříme a prohřejeme
4. Uvařené těstoviny slijeme, necháme okapat, smícháme s krevetami a podáváme sypané koriandrem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy