REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

grilované

Amur na grilu

Podkovy z amura marinované v pikantní marinádě, ugrilované na rožni.

Bílé ryby grilované

Okořeněné a citronovou šťávou pokapané porce bílých ryb (plotice, perlín, podoustev …), posypané bylinkami a přelité olivovým olejem, marinované, grilované na venkovním grilu.

Candát na roštu

Ve víně s citronovou šťávou odleželé porce candáta, prošpikované půlkolečky citronu, na grilu opečené.

Citronový pstruh

Grilovaní pstruzi naplnění plátky citrónů, sypaní citrónovou kůrou.

Citronový pstruh II.

Filety ze pstruhů potřené směsí ze strouhanky, piniových semínek, másla, petrželky, citronové šťávy a kůry, pokapané olejem, grilované na roštu grilu.

Český kapr na roštu

Recept na grilovaného kapra připraveného na roštu nebo otevřeném ohništi.

Filé na rožni

Jednoduchý recept na chutné grilované rybí filé.

Grilovaná ostroretka

Okořeněné a citronovou šťávou pokapané půlky ostroretek, posypané bylinkami a přelité olivovým olejem, marinované, grilované na venkovním grilu.

Grilovaná pražma s mateřídouškou

Ryba naplněná česnekem a mateřídouškou, potřená olejem, posypaná mateřídouškou, na grilu grilovaná.

Grilované filety kapra

Okořeněné a citronovou šťávou pokapané filety z kapra posypané bylinkami a přelité olivovým olejem, marinované, nakonec grilované na venkovním grilu.

Grilované filety z tilápie

Filety z tilápie (okounovce nilského) potřené česnekem, marinované v bylinkách a olivovém oleji, pokapané citrónovou šťávou a grilované na roštu grilu.

Grilované karbanátky z rybího filé

Karbanátky z umletého rybího filé, vajec, housky, cibule a dalších ingrediencí, na grilu grilované.

Grilované rybí filé obalené ve slanině

Porce rybího filé obalené plátkem slaniny, grilované za častého polévání rozpuštěným máslem smíchaným s citronovou šťávou.

Grilované rybí filety

Filety ze sladkovodních ryb pokapané citronovou šťávou, okořeněné a osolené, po odležení potřené olejem, grilované na venkovním roštu grilu.

Grilované špízy z úhoře

Grilované špízy z úhořího masa, plátků citronu a cukety.

Grilované žraločí steaky s máslem

Marinované steaky ze žraloka, grilované na roštu, servírované spolu s bylinkovým máslem.

Grilovaní pstruzi s jemnou omáčkou

Očištěné pstruhy osolené, pokapané citrónovou šťávou, grilované na grilu, servírované s jemnou omáčkou z našlehané smetany, majonézy, brusinkového kompotu, nastrouhaného křenu a citrónové šťávy.

Grilovaný cejn s pikantní omáčkou

Filety z cejna grilované na venkovním roštu, servírované se studenou pikantní omáčkou.

Grilovaný losos

Rychlá varianta na lososa upraveného grilováním.

Grilovaný losos marinovaný

Recept na grilovaného lososa naloženého přes noc v marinádě.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy