grilované
Amur na grilu
Podkovy z amura marinované v pikantní marinádě, ugrilované na rožni.
Bílé ryby grilované
Okořeněné a citronovou šťávou pokapané porce bílých ryb (plotice, perlín, podoustev …), posypané bylinkami a přelité olivovým olejem, marinované, grilované na venkovním grilu.
Candát na roštu
Ve víně s citronovou šťávou odleželé porce candáta, prošpikované půlkolečky citronu, na grilu opečené.
Citronový pstruh
Grilovaní pstruzi naplnění plátky citrónů, sypaní citrónovou kůrou.
Citronový pstruh II.
Filety ze pstruhů potřené směsí ze strouhanky, piniových semínek, másla, petrželky, citronové šťávy a kůry, pokapané olejem, grilované na roštu grilu.
Český kapr na roštu
Recept na grilovaného kapra připraveného na roštu nebo otevřeném ohništi.
Filé na rožni
Jednoduchý recept na chutné grilované rybí filé.
Grilovaná ostroretka
Okořeněné a citronovou šťávou pokapané půlky ostroretek, posypané bylinkami a přelité olivovým olejem, marinované, grilované na venkovním grilu.
Grilovaná pražma s mateřídouškou
Ryba naplněná česnekem a mateřídouškou, potřená olejem, posypaná mateřídouškou, na grilu grilovaná.
Grilované filety kapra
Okořeněné a citronovou šťávou pokapané filety z kapra posypané bylinkami a přelité olivovým olejem, marinované, nakonec grilované na venkovním grilu.
Grilované filety z tilápie
Filety z tilápie (okounovce nilského) potřené česnekem, marinované v bylinkách a olivovém oleji, pokapané citrónovou šťávou a grilované na roštu grilu.
Grilované karbanátky z rybího filé
Karbanátky z umletého rybího filé, vajec, housky, cibule a dalších ingrediencí, na grilu grilované.
Grilované rybí filé obalené ve slanině
Porce rybího filé obalené plátkem slaniny, grilované za častého polévání rozpuštěným máslem smíchaným s citronovou šťávou.
Grilované rybí filety
Filety ze sladkovodních ryb pokapané citronovou šťávou, okořeněné a osolené, po odležení potřené olejem, grilované na venkovním roštu grilu.
Grilované špízy z úhoře
Grilované špízy z úhořího masa, plátků citronu a cukety.
Grilované žraločí steaky s máslem
Marinované steaky ze žraloka, grilované na roštu, servírované spolu s bylinkovým máslem.
Grilovaní pstruzi s jemnou omáčkou
Očištěné pstruhy osolené, pokapané citrónovou šťávou, grilované na grilu, servírované s jemnou omáčkou z našlehané smetany, majonézy, brusinkového kompotu, nastrouhaného křenu a citrónové šťávy.
Grilovaný cejn s pikantní omáčkou
Filety z cejna grilované na venkovním roštu, servírované se studenou pikantní omáčkou.
Grilovaný losos
Rychlá varianta na lososa upraveného grilováním.
Grilovaný losos marinovaný
Recept na grilovaného lososa naloženého přes noc v marinádě.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- Následující
reklama