REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Filé na rožni

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchý recept na chutné grilované rybí filé.


Ingredience:
300 gzmrazeného rybího filé
10 goleje
mletá červená peptika
mletý černý pepř
zelená petrželka
majolka
sůl

Postup:

1. Filé rozmrazíme, osolíme a obalíme ve směsi pepře a papriky
2. Gril rozpálíme na provozní teplotu a filé z obou stran opékáme po 4 minutách, ale velmi často je potíráme peroutkou namočenou v oleji
3. Hotové porce na talířích ozdobíme usekanou petrželkou a kopečkem majolky.

Doporučení:

Takto připravené rybí filé podáváme nejlépe s vařenými brambory nebo čerstvým pečivem.

Poznámka:

Aby se vám filé nerozpadalo, můžete ho jemně posypat hladkou moukou, ta zajistí při grilování celistvost rybího masa.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy