REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilované karbanátky z rybího filé

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Karbanátky z umletého rybího filé, vajec, housky, cibule a dalších ingrediencí, na grilu grilované.


Ingredience:
600 g rybího filé
4 lžícerozpuštěného másla
2 kshousek
2 kscibule
2 ksvajec
1 kssnítky petrželky
strouhanka dle potřeby
mouka na pomoučení
mléko
sůl

Postup:

1. Rozmrazené rybí filé nakrájíme, umeleme na masovém strojku a dáme do mísy
2. Žemle namočíme do vlažného mléka, vymačkáme a pak spolu s očištěnou cibulí také umeleme na masovém strojku
3. Do mísy k filé přidáme umleté housky s cibulí, rozklepnutá vejce, rozpuštěné máslo, na jemno nasekanou petrželku a sůl, vše dobře promícháme a podle potřeby přidáme strouhanku 4. Na prkénku pomoučeném moukou vytvarujeme karbanátky, po zahřátí grilu na pracovní teplotu je srovnáme na grilovací rošt, potřeme je olejem a grilujeme po každé straně 3 minuty.

Doporučení:

Podáváme s bramborovou kaší a kysalými okurkami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy