REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilované rybí filé obalené ve slanině

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Porce rybího filé obalené plátkem slaniny, grilované za častého polévání rozpuštěným máslem smíchaným s citronovou šťávou.


Ingredience:
500 gmrazeného rybího filé
8 ksplátků slaniny
Na polévání:
1/4 šálkurozpuštěného másla
1/4 šálkucitronové štávy

Postup:

1. Porce rybího masa obalíme v plátcích slaniny a upevníme jehlou
2. Rozpuštěné máslo smícháme s citronovou šťávou
3. Pak porce obaleného rybího masa grilujeme asi 15 minut za častého obracení a polévání rozpuštěným máslem smíchaným s citronovou šťávou.

Doporučení:

Servírujeme s vařenými bramborami nebo pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy