REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Citronový pstruh

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Grilovaní pstruzi naplnění plátky citrónů, sypaní citrónovou kůrou.


Ingredience:
2 ksvykuchaní pstruzi v celku
2 kscitróny, nakrájené na plátky
1 svazekpetrželky
kůra z 1 ks citrónu
olivový olej
čerstvě namletá černý pepř
mořská hrubozrnná sůl
máslo

Postup:

1. Pstruhy dobře omyjeme, necháme je oschnout, do každé ryby uděláme z každé strany zhruba šest zářezů, pořádně je potřeme olivovým olejem, osolíme a okořeníme čerstvě namletým pepřem
2. Do každého ze zářezů napěchujeme nasekanou petrželku
3. Břišní dutinu vyložíme kolečky citrónů
4. Ryby grilujeme na dobře vyhřátém grilu 6-10 minut z každé strany, ke konci je posypeme citrónovou kůrou a poklademe plátky másla.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy