REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené, zapékané

Buřty na černém pivu

V pivní směsi pečené špekáčky s cibulí, paprikou a beraními rohy.

Grilovací klobásky zapečené s cibulí v palačinkovém těstě

Bílé grilovací klobásky ve vaječné směsi s dijonskou hořčicí a cibulí. Jedná se o obdobu tradičního anglického receptu “Toad in the Hole” (Žába v díře).

Kabanos pečený v popelu

Kolečka kabanosu napíchaná na grilovací jehly spolu s rajčaty, slaninou, cibulí a paprikami, zabalená do alobalu a upečená ve žhavém popelu.

Kari uzenka

V zářezích klobásy vložené kousky sýra, papriky, cibule, okurky a slaniny, uzenina potřená olejem, na grilu grilovaná, posypaná pepřem a kari kořením.

Klobásky na pivu

V troubě upečené klobásky spolu se zeleninou, přelité černým pivem.

Klobásky pečené na těstě

V troubě upečené opečené klobásky pokladené na těsto zalité smetanovou směsí.

Klobásy na černém pivě

Opečené klobásy přelité směsí z černého piva, cibule, rajčatového pyré a dalších ingrediencí, upečené v troubě.

Párečky v listovém těstě

Párečky obalené v listovém těstě, potřené vejcem, posypané sezamem, v troubě upečené dozlatova.

Párečky ve špagetové košilce

Párečky obalené vařenými špagetami, polité omáčkou z cibule, rajského protlaku, vajíček a dalších ingrediencí, v troubě zapečené.

Pečená jablíčka s klobáskami a pórkem

Grilovací klobásky zapečené s pórkem, smetanou a čtvrtkami nakyslách jablek. Dochucené čerstvým rozmarýnem a podávané s brambory.

Striptýzky v rohlíku

Rychlá večeře nejen pro děti.

Špekáčky na černém pivu

Předpečené půlky špekáčků dopečené v troubě spolu s cibulí, přelité směsí z piva, nakládaných rajčat, nasekané feferonky a koření.

Šunka v křenu a smetaně

Plátky šunky potřené hořčicí, obalené v nastrouhaném křenu, se smetanou v troubě zapečené.

Vinná klobása na černém pivě

Ve tvaru šneků orestované vinné klobásky, zapečené v troubě přelité omáčkou z černého piva a dalších ingrediencí.

Vinná klobása pečená na cibuli

Klobásky zatočené do tvaru šneků, propíchnuté špejlemi, na oleji a cibuli opečené v troubě dozletova.

Vuřty na pivu

Vuřty nadité feferonkou a cibulí, potřené hořčicí, upečené v troubě spolu s lečem, podlité pivem. Pokrm je ostrý a pikantní, podáváme s chlebem nebo pečivem, zapíjíme pivem.

Zapečená bavorská klobása

Bílé grilovací klobásy zalité pivní směsí, zapečené v troubě spolu s cherry rajčátky a paprikami.

Zapečená klobása se švestkami

Tvarůžky zapečené se směsí z cibule, klobásy, švestek, česneku a vajíček rozmíchaných se zakysanou smetanou.

Zapečená šunka v bramborovém těstíčku

Zapečená šunka vhodná jako teplé hlavní jídlo nebo studený předkrm.

Zapečené cibule plněné masem

Cibule, jejichž vydlabaný střed je naplněný okořeněnou směsí mletého masa. Zapečené v troubě a nakonec zasypané strouhaným sýrem.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy