REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vuřty na pivu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vuřty nadité feferonkou a cibulí, potřené hořčicí, upečené v troubě spolu s lečem, podlité pivem. Pokrm je ostrý a pikantní, podáváme s chlebem nebo pečivem, zapíjíme pivem.


Ingredience:
10 ksvuřtů (špekáčků)
1 sklenicezeleninového leča
0,5 lčerného piva
pálivá hořčice nejlépe francuouzská
feferonky
cibule

Postup:

1. Vuřty podélně nařízneme, namažeme hořčicí a do zářezů dáme kousek feferonky a kolečko cibule, vuřty narovnáme do pekáče 2. Přidáme zeleninové lečo a zalijeme pivem
3. Pekáč vložíme do vyhřáté trouby na 190-200 °C a pečeme 40-45 minut.

Poznámka:

Recept nám poslal Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy