REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Buřty na černém pivu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V pivní směsi pečené špekáčky s cibulí, paprikou a beraními rohy.


Ingredience:
1 kgšpekáčků
1 kgcibule
2 kszelených pálivých paprik
1 kssklenice beraních rohů
Na pivní směs:
2 lžičkychilli omáčky
3 lžícerajského protlaku
1/2 lkečupu
1 lčerného piva

Postup:

1. Špekáčky oloupeme a pokrájíme na plátky, oloupané cibule nakrájíme na kolečka
2 Papriky omyjeme, zbavíme jádřincůi i stopek a nakrájíme na nudličky
3. V míse promícháme černé pivo, kečup, rajský protlak a chilli omáčku
4. Pekáček vyložíme špekáčky, cibulí, paprikou, okapanými beraními rohy a zalijeme pivní směsí 5. Vložíme do vyhřáté trouby na 200 °C a pečeme zaklopené 30 minut, pak teplotu snížíme na 180 °C a pokrm pečeme dalších 30 minut.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy