REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Klobásy na černém pivě

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené klobásy přelité směsí z černého piva, cibule, rajčatového pyré a dalších ingrediencí, upečené v troubě.


Ingredience:
750 gbavorských klobás
200 ganglické slaniny
200 grajčatového pyré
250 mlčerného piva
1 lžičkasušeného tymiánu
4 ksstroužků česneku
2 ksvětší cibule
špetka cukru
slunečnicový olej
mletý červený pepř
sůl

Postup:

1. Na rozehřátém oleji klobásy po obou stranách krátce opečeme a potom přendáme do pekáčku 2. Do pánve dáme na kostičky nakrájenou slaninu, necháme vyškvařit, přidáme oloupané na drobno nakrájené cibule, oloupané na jemno nasekané stroužky česneku a 5 minut opékáme
3. Pak vmícháme černé pivo, rajčatové pyré, špetku cukru, tymián a podle chuti osolíme i opepříme
4. Připravenou směsí přelijeme klobásy, vložíme do předehřáté trouby na 190 °C a pečeme 15-20 minut.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy