REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vinná klobása pečená na cibuli

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Klobásky zatočené do tvaru šneků, propíchnuté špejlemi, na oleji a cibuli opečené v troubě dozletova.


Ingredience:
600 gvinných klobás
300 gcibule
olej
sůl

Postup:

1. Vinné klobásy rozdělíme na 8 dílů, každý stočíme do závitku a spíchneme špejlí, aby se při pečení nerozvinuly
2. Na rozehřátý olej v pekáčku rozložíme oloupanou, na silnější plátky nakrájenou cibuli, na ni poklademe stočené klobásy, podle chuti osolíme a vložíme do trouby vyhřáté na 180-190 °C
3. Uzeninu opečeme po obou stranách dozlatova
4. Na talířích klobásky poklademe opečenou cibulí a pokapeme šťávou z výpeku.

Doporučení:

Jako přílohu podáváme čerstvé pečivo, nebo vařené brambory či bramborovou kaši.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy