REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené, zapékané

Slaninová nádivka

Nádivka z rozškvařené slaniny, podušených drůbků, cibule, vajec, žemlí, mandlí, petrželky a koření, v troubě upečená dozlatova.

Transylvánské zelí

Kostky podušeného vepřového bůčku zapečené v troubě spolu s uvařenými těstovinami, zelím a dalšími ingrediencemi.

Uzené stehno zapečené s pohankou

Krátce povařené vyuzené krůtí stehno, zapečené v troubě spolu se spařenou pohankou.

Vázaný steak

Na pánvi opečené rolky připravené zde dvou druhů mas, zamotané do alobalu, na pánvi zprudka zatáhnuté, pak dopečené v troubě doměkka.

Velikonoční nádivka

Pečené uzené maso s bylinkami a kořením.

Velikonoční nádivka II.

Nádivka z housek, vajec, cibule, uzeného masa, koření a kopřiv, upečená v troubě dozlatova.

Velikonoční nádivka III.

Nádivka z veky, uzeného masa a klobásy, přelitá vaječnou směsí s bylinkami a sýrem, upečená dozlatova.

Velikonoční nádivka s kopřivami

Tradiční velikonoční nádivka z uzeného masa, mladých výhonků kopřiv, vajec, housek a dalších ingrediencí.

Velikonoční nádivka s kopřivami, špenátem a uzeným masem

Nádivka z kopřiv, špenátu, uzeného masa, vajec a rohlíků, upečená v troubě dozlatova.

Velikonoční nádivka s uzeným masem

Nádivka z uzeného masa, housek, vajec, cibule, bylinek a koření, upečená dozlatova.

Velikonoční nádivka z bůčku

Zapečený uzený bůček s vejci a zeleninou.

Velikonoční nádivka z trojího masa

Jedna z mnoha variant na velikonoční masovou nádivku, tato je připravená z uzeného masa, libového vepřového plecka a masa z králíka nebo kuřete.

Velikonoční nádivka z trojího masa II.

Nádivka z uzeného a vepřového masa, telecí hrudi a drůbežích drobů.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy