pečené (v troubě)
Anglická svíčková
V troubě v celku upečená svíčková, nakrájená na šťavnaté plátky, servírovaná podlitá přírodní šťávou zjemněnou máslem.
Anglický rostbíf
Recept na pečený hovězí nízký roštěnec. Plátky upečeného rostbífu skvěle chutnají jako teplý pokrm i za studena.
Cikánská hovězí pečeně
Hovězí zadní pečené v troubě, podlité šťávou z výpeku nastavenou orestovanou zeleninou.
Frankfurtská hovězí pečeně
Hovězí pečeně připravená na paprikovém základě.
Frankfurtská hovězí z tlakového hrnce
Hovězí zadní nebo plec okořeněná, prošpikovaná tenkými párky, podušená v tlakovém hrnci doměkka, servírovaná nakrájená na plátky s chuťově po koření výraznou zahuštěnou omáčkou připravenou ze základu, ve kterém se dusilo maso.
Haše z hovězího masa
Mleté a předem uvařené hovězí maso zapečené v troubě. S česnekem, nasekanou petrželkou, solí a pepřem. A vynikající křupavou kůrčičkou.
Houbařská hovězí pečeně
Hovězí zadní maso orestované na oleji spolu s cibulí a zeleninou, poté podlité vývarem a upečené v troubě doměkka, šťáva z pečení zahuštěná světlou jíškou, poté do pokrmu vloženy sterilizované překrájené houby a omáčka zjemněná smetanou.
Hovězí krk na víně
Hovězí maso pečené na cibulovém základě spolu s dalšími ingrediencemi doměkka.
Hovězí líčka na černém pivu, šalvěji a hříbkách
Hovězí líčka orestovaná, pak přes noc naložená, nakonec upečená v troubě spolu s hříbky, slaninou a bylinkami doměkka, podlévaná marinádou z piva, vývaru a dalších ingrediencí.
Hovězí líčka na zelenině
Na větší kousky nakrájená hovězí líčka, zprudka opečená na oleji, pak upečená v troubě zaklopená v hrnci či pekáči spolu s orestovanou zeleninou a kořením, podlitá vývarem.
Hovězí medailonky
Opečený hovězí filet naplněné rajčatovou směsí, s cherry rajčaty v troubě dopečený, servírovaný nakrájený na plátky.
Hovězí na pivu a hořčici
Kostky hovězího masa obalené v ochucené mouce, pečené v troubě zalité pivem a vývarem, dochucené hořčicí a dalšími ingrediencemi, na závěr zapečené s ochucenými plátky baget.
Hovězí na víně pečené v troubě
Skvělý recept na přípravu hovězího masa upečeného v troubě spolu se zeleninou, žampiony, podlité vínem a hovězím vývarem.
Hovězí oříšek s vejci
Plátky masa obalené ve vejcích, opečené, v troubě s cibulí upečené doměkka.
Hovězí ossobuco na víně
Ossobuco je tradiční italský pokrm, oblíbená specialita především z okolí Milána. Připravuje se z plátků telecího kolena uříznutého napříč i s kostí z dolní části nohy (kližky), kost ve středu masa obsahuje morek, který se při pečení – dušení vypeče a šťávě dodá pokrmu patřičnou sílu i chuť.
Hovězí pečeně na česneku a zázvoru
Hovězí zadní maso potřené směsí z prolisovaného česneku, mletého zázvoru, mleté papriky, citrónové šťávy a soli, potřené maso odležené několik hodin v ledničce, poté upečené na cibulce v troubě doměkka.
Hovězí pečeně na paprice
Hovězí zadní upečené v troubě na paprikovém základě.
Hovězí pečeně na rajčatech
V celku upečené hovězí zadní spolu s cibulovým základem, rajčaty a dalšími ingrediencemi.
Hovězí pečeně po zahradnicku
Upečené hovězí zadní, servírované se zeleninou a houbami.
Hovězí pečené podle módy
Na másle orestované plátky masa, pečené v troubě se zeleninou a bylinkami.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- Následující
reklama