REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Haše z hovězího masa

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Mleté a předem uvařené hovězí maso zapečené v troubě. S česnekem, nasekanou petrželkou, solí a pepřem. A vynikající křupavou kůrčičkou.


Ingredience:
500 gvařeného předního hovězího masa
1 lžícenasekané petrželky
3 ksrohlíků
1 kscibule
česnek
mléko
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Uvařené maso umeleme na mašince, rohlíky nakrájíme na kolečka a zalijeme mlékem
2. Umleté maso promícháme, s rozmačkanými rohlíky, ochutíme podle sebe česnekem, nasekanou petrželkou, solí a pepřem
3. Směs vložíme do zapékací misky vymazané olejem
4. Pečeme ve vyhřáté troubě asi při 180 C°, až se na povrchu začne tvořit kůrčička.

Doporučení:

Na tento recept můžeme použít i hovězí maso obrané s kostí při přípravě hovězí polévky. Podáváme s vařenými brambory a kyselým zelím.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy