Škola vaření – úplné základy
Tak právě jste porpve vkročili do kuchyně za účelem pokusit se něso uvařit. No neváhejte! není to tak těžké, jak ot na první pohled vypadá. A to uspokojení, když se pěkně nadlánete něčeho, co jste si připravili sami přesně podle svých chutí. Stejně tak je neuvěřitelný pocit, když vaše jídlo zmizne z talířů vašich nejbližších a objeví se jim na obličeji spokojený úsměv. Teprve potom vás vaření chytne za srdce a už nikdy nepustí!
Bujóny, česky vývary
Bylinky v kuchyni
Citróny nepatří jen do čaje!
Česnek v kuchyni
Domácí škvaření sádla
Druhy gulášů, jejich technologie přípravy
Chuťovky, oblíbené občerstvení mnoha oslav, mejdanů a párty
Kávová panna cotta – recept, který si okamžitě zamilujete
Koření a semena – historie a použití v kuchyni
Kuchařské techniky vaření
Luštěniny – druhy luštěnin a jejich úprava
Minutky z masa
Mleté maso – úprava, koření, kořenící směsi
Naučte se péct kuře jako mistr
O koření – příklady různých směsí
O mase a jeho zpracování
Obliba mušlí roste: Naučte se je připravovat jako v restauraci
Odměřování potravin bez váhy
Ohřívání uzenin
Okurky – nejčastěji konzervovaná zelenina
- 1
- 2
- Následující
reklama