Jak na …
Jak na mušle, umíte si je uvařit? Stále se bojíte tlakového hrnce? Nevíte, jak se připravuje Suši? Umíte připravit teplé chlebíčky? …. tak právě odpovědi nejen na výše uvedené otázky se dozvíte v této rubrice naší školy vaření.
Čištění a příprava škeblí
Drůbež – rady našich babiček, ale i ty současné
Jak na jíšku?
Jak na skvělý steak? Jedině zráním!
Jak ohřejeme (opečeme) hotové tortily
Jak si ohřát párky? Většina lidí to dělá špatně
Jak správně uvařit huspeninu
Jíška do zásoby
Klíčení luštěnin, obilí i jiných semínek, například řeřichy
Klíčky Mungo
Kucháme kapra
Příprava tofu
Připravte si jehněčí podle rad kuchaře Huga Hromase
Správná příprava chřestu
Suši – charakteristické přísady
Suši – nejdůležitější kuchařské techniky
Teplé chlebíčky
Teplé předkrmy a mezichody
Topinky v různé úpravě
Úprava artyčoků
- 1
- 2
- Následující
reklama