Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

s masem (i droby), uzeninou

Anglická sázená vejce

Ke snídani podávaná volská oka, opečené brambory a slanina.

Bílá klobása s peperonatou

Opečené bílé klobásy na cibulovém základě servírované spolu s podušenými paprikami, rajčaty a dalšími ingrediencemi.

Bramboráčky s hovězím masem

Bramboráčky připravené z mletého masa, vajec, jarní cibulky, brambor a křenu, usmažené dozlatova.

Bramborová tortilla s chorizem a žampiony

Na pánvi na oleji opečené plátky brambor, promíchané se zeleninou a zalité rozšlehanými vejci, pod pokličkou zapečené do ztuhnutí vajíček.

Brambory opékané s klobásou

Opečené brambory s klobásou, zalité pikantní omáčkou.

Citronové kuře s nudlemi

Opečené kuřecí nudličky servírované smíchané s citronovou omáčkou a nudlemi.

Domácí hamburger

Na pánvi opečený mletý hamburger, servírovaný v housce obložený dalšími ingrediencemi.

Domácí twister

Bramborové placky plněné směsí zeleniny a kuřecího masa.

Hemenex

Klasický recept na výbornou snídani z vajíček se šunkou, anglickou slaninou či jinou uzeninou.

Chilli krevety

Marinované středně velké krevety, orestované, servírované s ochucenou majonézou. Skvělý silvestrovský teplý předkrm nebo také chuťovka k vínu.

Chlebové řízky s taveným sýrem

Toastový chleba potřený sýrem, obložený šunkovým salámem, obalený v trojobalu a usmažený dozlatova.

Jarní závitky s bylinkami a šunkou

Palačinky plněné bylinkovým tvarohem, šunkou, roketou a rajčatovo-bazalkovou směsí, pěvně svinuté, příčně rozpůlené.

Játra na cibulce s brokolicí

Teplý předkrm z dílny George.

Kachní jatýrka po provensálsku

Zprudka na pávi orestovaná játra spolu s dalšími ingrediencemi, servírovaná v bagetkách zapečených v troubě pod grilem.

Klobásky na černém pivu

Opečené klobásy v pivní směsi, při podávání ozdobené kolečky cibule a nasekanou feferonkou.

Kopřivové palačinky plněné šunkou a sýrem

Skvělá snídaně nebo večeře, případně i chutný teplý předkrm. Palačinky ochucené spařenými a pak posekanými listy kopřiv, servírované potřené pomazánkovým máslem smíchaným s taveným sýrem, obložené nastrouhaným tvrdým sýrem a plátky šunky.

Krevetový špíz s cizrnovým pyré

Krevety na špejlích servírované s vykouzlenou delikatesou z luštěnin, tentokrát z cizrny. Tento předkrm není kuchařsky náročný, navíc se nemusí stát ani dlouho u plotny. Recept vám zabere 15-30 minut. Recept Markéty Hrubešové z nového pořadu Recepty pro radost, TV Paprika.

Krevety na česneku

Na česneku a oleji zprudka orestované krevety, servírované osolené, okořeněné pepřem a pokapané citrónovou šťávou.

Kuřecí játra na toustech

Rozpečená bageta potřená máslem a obložená podušenou směsí z kuřecích jater, rajčat, šalotky a dalších ingrediencí.

Kuřecí proužky v corn flakes

Proužky kuřecích prsou obalené ve vejcích a drcených corn flakes, usmažené dozlatova.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.