REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bílá klobása s peperonatou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené bílé klobásy na cibulovém základě servírované spolu s podušenými paprikami, rajčaty a dalšími ingrediencemi.


Ingredience:
500 gbílé klobásy
250 gcherry rajčat
2 lžíceolivového oleje
1,5 lžícebalzamikového octa
1 lžícetmavého cukru
125 mlhovězího vývaru
4 kssnítků čerstvého rozmarýnu
1 ksčervené papriky
1 ksžluté papriky
1 ksčervené cibule
1 ksstroužku česneku
sůl

Postup:

1. V pánvi na polovině rozehřátého olivového oleje opečeme po kouskách stočenou do mini šneků bílou klobásu, pak vyndáme a udržujeme teplé
2. Potom v pánvi opečeme do měkka oloupanou na tenké plátky nakrájenou cibuli, přidáme očištěné na nudličky nakrájené papriky, oloupaný utřený stroužek česneku, rozmarýn, zbylý olej a vše opékáme 10 minut
3. Pak zvýšíme plamen, do pánve vlijeme hovězí vývar, přidáme omytá přepůlená cherry rajčata, balzamikový ocet, cukr a chvíli povaříme
4. Nakonec vrátíme do pánve klobásy, prohřejeme, podle chuti osolíme a podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy