Opečené bílé klobásy na cibulovém základě servírované spolu s podušenými paprikami, rajčaty a dalšími ingrediencemi.
Ingredience:
500 g | bílé klobásy |
250 g | cherry rajčat |
2 lžíce | olivového oleje |
1,5 lžíce | balzamikového octa |
1 lžíce | tmavého cukru |
125 ml | hovězího vývaru |
4 ks | snítků čerstvého rozmarýnu |
1 ks | červené papriky |
1 ks | žluté papriky |
1 ks | červené cibule |
1 ks | stroužku česneku |
sůl |
Postup:
1. V pánvi na polovině rozehřátého olivového oleje opečeme po kouskách stočenou do mini šneků bílou klobásu, pak vyndáme a udržujeme teplé
2. Potom v pánvi opečeme do měkka oloupanou na tenké plátky nakrájenou cibuli, přidáme očištěné na nudličky nakrájené papriky, oloupaný utřený stroužek česneku, rozmarýn, zbylý olej a vše opékáme 10 minut
3. Pak zvýšíme plamen, do pánve vlijeme hovězí vývar, přidáme omytá přepůlená cherry rajčata, balzamikový ocet, cukr a chvíli povaříme
4. Nakonec vrátíme do pánve klobásy, prohřejeme, podle chuti osolíme a podáváme.