REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Anglická sázená vejce

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ke snídani podávaná volská oka, opečené brambory a slanina.


Ingredience:
250 gve slupce vařené brambory z předešlého dne
2 lžícerostlinného tuku
8 ksplátků anglické slaniny
4 ksvejce
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Oloupané brambory nakrájíme na kostky a na rozpáleném tuku dokřupava opečeme, osolíme a opepříme
2. Plátky slaniny dokřupava opečeme v druhé pánvi a vyjmeme je
3. Ve vypečeném tuku po slanině usmažíme 4 volská oka
4. Opečené brambory, slaninu a volská oka úhledně upravíme na talíře a ihned podáváme.

Doporučení:

Jako další přílohu můžeme podávat opečené tousty.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy