REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Klobásky na černém pivu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené klobásy v pivní směsi, při podávání ozdobené kolečky cibule a nasekanou feferonkou.


Ingredience:
200 mltmavého ležáku
250 gkečupu
250 gcibule
4 kskvalitní paprikové klobásy
cibule a feferonka na ozdobení
česnek
chilli
olej

Postup:

1. Klobásy naporcujeme (nejdříve podélně na dvě poloviny, pak je překrojíme napříč), krátce opečeme na rozehřátém oleji a vyjmeme je
2. Na tuku orestujeme oloupanou na drobno nakrájenou cibuli, přidáme kečup, utřený česnek, špetku chilli, zalijeme vše černým pivem, provaříme a přidáme zpět opečené klobásy
3. Podáváme ozdobené kolečky syrové cibule, očištěnou, na jemno nasekanou feferonkou a čerstvým pečivem.

Doporučení:

Česnek i chilli je třeba dávat uvážlivě podle chuti klobás.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy