REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

grilované

Arabský špíz z jehněčího masa

Kousky jehněčí kýty marinované v jogurtovo-bylinkové marinádě, napíchané na jehly proložené cibulí a paprikou, grilované na roštu grilu.

Grilovaná jehněčí kýta

Recept na marinovanou jehněčí kýtu, v celku ugrilovanou dozlatova.

Grilované jehněčí (skopové)

V celku, na venkovním grilu, upečené prošpikované a naložené jehně.

Grilované jehněčí kotlety

Kotlety potřené česnekovo-bylinkovou směsí, upečené v alobalu na grilu.

Grilované jehněčí kotlety s bazalkou

Silnější jehněčí kotlety okořeněné pepřem, potřené česnekovou pastou, grilované na roštu grilu.

Grilované marinované jehněčí kotlety

Marinované jehněčí kotlety grilované s feferonkami, servírovaní na zelenině.

Jehněčí jehly

Rychlý a jednoduchý recept, jak ugrilovat kousky jehněčí kýty.

Jehněčí kebaby mleté

Grilované masové šišky přelité studenou okurkovo-jogurtovou omáčkou.

Jehněčí kotlety po provensálsku

Jehněčí kotlety lehce naklepané, opepřené a potřené pastou z česneku, čerstvé bazalky a olivového oleje, odležené v chladu, poté tepelné upravené na grilu.

Jehněčí na česneku a mátě

Marinované jehněčí kotlety grilované na grilu.

Jehněčí na jehle

Na kostky nakrájená jehněčí kýta napíchaná na grilovacích jehlách spolu s kostkami uzeného bůčku, cibulkami, rajčaty a paprikami, grilovaná na venkovním grilu doměkka.

Marinované jehněčí kotlety II.

V pikantní marinádě naložené jehněčí kotlety, grilované nejlépe na venkovním grilu.

Skopová kýta na rožni

Na venkovním ohni nebo grilu rožněná skopová kýta, prošpikovaná stroužky česneku a potřená okořeněným olejem, servírovaná s mátovou omáčkou.

Skopové kotlety na roštu

Kotlety máčené v rozšlehaném másle, obalené ve strouhance smíchané s nasekanou petrželkou nebo pažitkou.

Skopové na rožni s mátou

Kostky skopového masa, olivy, osminky rajčat a cibule, napíchané na jehly, potřené mátovým olejem, na grilu grilované.

Zbojnické skopové maso

Plátky pečeného skopového masa napíchané na rožni spolu s plátky slaniny a cibule, pečené na rožni zabalené v alobalu.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy