REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilované marinované jehněčí kotlety

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Marinované jehněčí kotlety grilované s feferonkami, servírovaní na zelenině.


Ingredience:
12 ksjehněčích kotlet
4 ksčervených feferonek
4 kszelených feferonek
4 ksrajčat
4 ksčervených cibulí
2 ksstroužku česneku
1 kscibule
1 kscitronu
4 lžíceolivového oleje
1/2 lžičkyoregana
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Na rozehřátém oleji osmahneme oloupanou na kostičky nakrájenou cibuli a oloupané utřené stroužky česneku
2. Omyté maso očistíme od loje, osušíme, osolíme, opepříme, potřeme osmahnutou cibulí s česnekem, uložíme do chladničky a necháme alespoň 3 hodiny marinovat
3. Omytá rajčata nakrájíme na plátky, oloupané červené cibule s citronem pokrájíme na osminky a vše rozložíme na talíře
4. Rozpálíme gril, marinované maso položíme na mřížku a asi 5 minut je po každé straně opékáme a rozpůlené, očištěné feferonky krátkou chvíli grilujeme spolu s masem, obojí pak položíme na zeleninu, posypeme oreganem a podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy