REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilované jehněčí kotlety

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kotlety potřené česnekovo-bylinkovou směsí, upečené v alobalu na grilu.


Ingredience:
4 kssilnějších jehněčích kotlet
mletý pepř
sůl
Na česnekovo-bylinkovou směs:
3 lžíceolivového oleje
2 lžícetymiánu
1 lžícešalvěje
2 ksstroužků česneku

Postup:

1. Do misky dáme oloupané, prolisované stroužky česneku, přidáme tymián, šalvěj, olivový olej a vše dobře promícháme
2. Každou očištěnou kotletu položíme zvlášť na čtverec alobalu, osolíme, opepříme, pokapeme česnekovo-bylinkovou směsí a pečlivě zabalíme
3. Pak pečeme na grilu 5-10 minut.

Doporučení:

Podáváme s vařenými bramborami nebo pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy