REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Skopové kotlety na roštu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kotlety máčené v rozšlehaném másle, obalené ve strouhance smíchané s nasekanou petrželkou nebo pažitkou.


Ingredience:
4 ksskopové kotlety
60 gmásla
strouhanka
sůl
drobně nasekaná pažitka nebo petrželka

Postup:

1. Z kotlet odsekneme část páteřní kosti a konec žebírek
2. Naklepeme je, kraje nařízneme na několika místech
3. Plátky masa namáčíme v rozehřátém másle a pak je obalíme v prosáté strouhance smíchané se solí a nadrobno nasekanou pažitkou nebo petrželkou
4. Opékáme na grilu nebo na roštu asi 4 minuty po každé straně.

Doporučení:

Podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka:

Takto upravené skopové kotlety skvěle chutnají s fazolkami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy