REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Skopové na rožni s mátou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kostky skopového masa, olivy, osminky rajčat a cibule, napíchané na jehly, potřené mátovým olejem, na grilu grilované.


Ingredience:
4 ksskopových kotlet
4 ksrajčat
2 kscibule
12 kszelených oliv bez pecek
1 lžičkasušené máty
2 lžíceoleje
sůl

Postup:

1. Očištěné skopové kotlety omyjeme, osušíme a nakrájíme na stejně veliké kostky
2. Omytá osušená rajčata i oloupané cibule nakrájíme na osminky a zelené olivy rozpůlíme
3. Připravené suroviny (maso, osminky cibulí i rajčat a poloviny oliv) rozdělíme na 4 grilovací jehly a potřeme je olejem smíchaným s mátou
4. Pak grilujeme v uhelném nebo elektrickém grilu při středním žáru a při častém otáčení 8-10 minut¨
5. Před podáváním osolíme a servírujeme s čerstvým chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy