Cukrovinky, medy a jiné sladkosti
reklama
reklama
Špekové knedlíky (špekáče) - Kdo by neznal „špekáče“! Jídlo milované, nenáviděné, nebo třeba jenom opomíjené. Nabízí skvělé řešení, jak zužitkovat včerejší rohlíky.
Pečené uzené maso na jablkách a medu - Pikantní úprava předem uvařeného uzeného masa, upečeného s jablky a dalšími surovinami, potřeného medem.
Kuře podle M. D. Rettigové - V hrnci na másle opečené porce kuřete, podušené, nakonec dochucené šťávou z citrónu.
Není tomu tak dávno, kdy se cereálie začaly snídat. Ještě méně času je tomu, kdy se začaly snídat u nás v Čechách. Jak vůbec vznikly, kdy se přišlo na jejich blahodárné účinky a že k nám je de facto poprvé přivezl Zdeněk Jahoda, zakladatel české rodinné společnosti Emco, která se jejich výrobou zabývá už 20 let, to vše se můžete dočíst v následujícím článku.
Tukožroutská polévka - Klasika, zeleninová polévka, jako pomocník při redukci váhy.
Tiramisu pro štíhlou linii - Recept vhodný pro dietáře. Odlehčená varianta populárního italského tiramisu dezertu z dílny NATUR HOUSE. V receptu je i video recept!
Hráškové placky s uzeným lososem - Pusťte se do nové etapy s jídlem, které vás nezatíží a dodá vám chybějící energii. Vyzkoušejte tuto zdravou variantu lívanců. Recept připravila Michaela Šupáková z blogu “Cooking with Susa”.
Další osvědčené recepty, nejen na dietní pokrmy, najdete v naší internetové kuchařce ReceptyOnLine.cz zde: Recepty jídel, recepty na nápoje...
Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy