Cukrovinky, medy a jiné sladkosti
reklama
reklama
Polévka ze zbylé bramborové kaše s opečenou slaninou a krutony - Tip jak zpracovat zbylou bramborovou kaši, prostě z ní připravte skvělou krémovou polévku! Dozdobit ji pak můžete například opečenou uzeninou a chlebovými krutony.
Ragú z drštěk - Dršťky jsou částí hovězího žaludku, považují se za pochoutku mezi gurmány, nedají na ně dopustit například Francouzi, také Italové. Oblíbené jsou i ve střední Americe i v Asii. V Čechách je velmi oblíbená především dršťková polévka. Vyzkoušejte něco nového a uvařte ragú z drštěk podle tohoto francouzského receptu, určitě si pochutnáte.
Plněný bramborový knedlík a zelí z červené řepy - Tradiční bramborové knedlíky plněné masovou směsí, servírované s netradičním, ale přitom skvělým zelím připraveným z červené řepy a dalších surovin.
Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy