Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Recepty jídel: Polévky, zavářky, vložky a zdobení do polévek > vývary z masa, kostí a zeleniny > z masa a bujónu (vývaru)

Kerblíková polévka

Polévka z masového vývaru, listů kerblíku a másla, na talířích zjemněná smetanou.

Kategorie: Polévky, zavářky, vložky a zdobení do polévek > vývary z masa, kostí a zeleniny > z masa a bujónu (vývaru)

Kuřecí polévka

Polévka z kuřecího masa (kuřecích křídel), zeleniny, s vložkou vlasových nudlí.

Kategorie: Polévky, zavářky, vložky a zdobení do polévek > vývary z masa, kostí a zeleniny > z masa a bujónu (vývaru)

Kuřecí polévka s křepelčími vejci

Polévka z kuřecího masa a kořenové zeleniny, púodávaná s vložkou vařených nudlí a křepelčích vajec.

Kategorie: Polévky, zavářky, vložky a zdobení do polévek > vývary z masa, kostí a zeleniny > z masa a bujónu (vývaru)

Kuřecí polévka s těstovinami

Mírně nažloutlá polévka jemné vůně a chuti po kuřecím mase a zelenině.

Kategorie: Polévky, zavářky, vložky a zdobení do polévek > vývary z masa, kostí a zeleniny > z masa a bujónu (vývaru)

Polévka z červeného zelí

Polévka nakyslé chuti s vařeným vepřovým masem, zelím a zeleninou.

Kategorie: Polévky, zavářky, vložky a zdobení do polévek > vývary z masa, kostí a zeleniny > z masa a bujónu (vývaru)

Polévka z kapra a fazolí s pufničkami

Polévka z vařených fazolí, zeleniny, masa z kapra a koření, podávaná s pufničkami.

Kategorie: Polévky, zavářky, vložky a zdobení do polévek > vývary z masa, kostí a zeleniny > z masa a bujónu (vývaru)

Polévka z medvědího česneku

V části kuřecího vývaru rozmixované zelené listy medvědího česneku, mix pak povařený s druhou částí vývaru, brambory a kořením, polévka nakonec zjemněná smetanou, servírovaná ozdobená posekanými lístky medvědího česneku, nastrouhaným sýrem a rohlíkovými krutonky.

Kategorie: Polévky, zavářky, vložky a zdobení do polévek > vývary z masa, kostí a zeleniny > z masa a bujónu (vývaru)

Rychlá česneková polévka

Česneková polévka dochucená mletou červenou paprikou. V ní krásně rozpuštěný sýr a na závěr křupavé krutony.

Kategorie: Polévky, zavářky, vložky a zdobení do polévek > vývary z masa, kostí a zeleniny > z masa a bujónu (vývaru)

Rychlá polévka z mletého masa

Jednoduchá polévka připravená z mletého masa, masoxu, vody a kořenové zeleniny.

Kategorie: Polévky, zavářky, vložky a zdobení do polévek > vývary z masa, kostí a zeleniny > z masa a bujónu (vývaru)

Štědrovečerní polévka Kolovratů

Rybí polévka z kapra a rybího vývaru.

Kategorie: Polévky, zavářky, vložky a zdobení do polévek > vývary z masa, kostí a zeleniny > z masa a bujónu (vývaru)

Vorařská polévka s rybou

Polévka z ryby, zeleniny, koření a černého piva.

Kategorie: Polévky, zavářky, vložky a zdobení do polévek > vývary z masa, kostí a zeleniny > z masa a bujónu (vývaru)


reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Gastročlánky

Tip e-shopu

Anketa

Jakou svačinku dáváte do školy svým dětem nejčastěji?

Načítám výsledky ankety, prosím čekejte...



reklama

Gastrokalendář

1.5. - Pálení čarodějnic, Beltane (předvečer)

Tento původem keltský svátek se slaví v předvečer 1. května a na 1. května. V tento den nastává čas uctít život ve všech jeho nesčetných formách. Jde hlavně o svátek plodnosti doprovázený oslavou přírody a přinášením obětí divoké zvěři a přírodním živlům. Slaví se příchod jara a pálí se ohně na obranu proti čarodějnicím, což je zvyk podstatně novější, který přineslo křesťanství.

PředchozíDalší

celý kalendář


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy