REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rychlá polévka z mletého masa

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchá polévka připravená z mletého masa, masoxu, vody a kořenové zeleniny.


Ingredience:
250 gmletého masa
150 gkořenové zeleniny včetně cibule (petržel, mrkev, celer)
30 gmásla
1,5 lvody
1 ksmasoxu
čerstvá nebo sušená petrželová nať
sůl

Postup:

1. Do studené vody dáme maso, sůl, masoxovou kostku a maso vidličkou uvolníme, aby se z něj neutvořily chuchvalce
2. Polévku vaříme 20 minut
3. Během vaření rozkrájíme očištěnou kořenovou zeleninu a cibuli na drobné kostičky a osmažíme je na másle
4. Zeleninu přidáme do polévky a ještě 5 minut povaříme
5. Nakonec polívku dochutíme solí a nasekanou petrželkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy