REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

černá - divoké prase

Guláš na divoko s červeným vínem

Víno funguje jako dochucovadlo během vaření či na závěr před podáváním, ale je to i zajímavá přísada. Zvýrazňuje chuť pokrmu, propůjčuje mu jedinečné aroma, ale v případě, že se nezredukuje, tak dodává i procenta alkoholu.

Guláš z divočáka

Kousky udušeného masa z kance v hnědočervené omáčce typické vůně a chuti.

Guláš z divočáka II.

Kostky masa z divokého prasete podušené doměkka na cibulovém základě spolu s dalšími ingrediencemi.

Guláš z divočáka s houbami

Podle tohoto receptu připravený guláš podáváme s chlebem, knedlíkem, rýží, chutné jsou k němu i malé bramboráčky.

Kančí guláš

Guláš připravený z odleželého masa z kance, nejlépe z krku, tváří, ale může být i žebro a plec z mladšího kusu.

Kančí guláš II.

Guláš z kančí kýty, slaniny, cibule, masité papriky a koření, ochucený červeným vínem, servírovaný s křenem a cibulí.

Kančí guláš III.

Další varianta zvěřinového guláše, tentokrát připraveného z kančího plecka, cibule, česneku a dalších ingrediencí.

Kančí guláš na houbách

Guláš připravený z kostek kančí krkovice nebo kýty a dalších surovin dochucený plátky hub, servírovaný například s houskovým knedlíkem.

Kančí guláš se žampiony

Jedna z variant přípravy chutného zvěřinového guláše. Podle tohoto receptu si můžete uvařit tento guláš z kančí plece, který ještě na talířích lze ozdobit orestovanými plátky žampionů.

Kotlíkový kančí guláš

Podle tohoto receptu uvařený kotlíkový guláš podáváme s chlebem, na talíři můžeme guláš ozdobit proužky cibule, nebo posypat strouhaným křenem.

Myslivecký guláš

Zvěřinový guláš z jelena, srnce, divočáka nebo zajíce, případně ze směsi těchto mas.

Segedínský guláš z divočáka

Guláš připravený z plece divočáka, zahuštěný jíškou a kysaným zelím.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy